Veliko okupljanje ljubitelja Zastavinih vozila

Izvor: juGmedia, 02.Sep.2015, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko okupljanje ljubitelja Zastavinih vozila

NIŠ – Veliko okuljanje ljubitelja Zastavinih automobila održaće se po treči put u nedelju, 20.septembra na Čegru

Domaćin ovog okupljanja će biti niški ogranak Zastava Fan Club, odnosno Zastava Fan Club Niš. Tu su i prijatelji kluba koji će domaćinima pomagati u realizaciji okupljanja.

Okupljanje će se održati na Čegru, sa početkom u 12 časova.

Pristup skupu je slobodan, a pristup parkingu je rezervisan za sve vozače Zastavinih automobila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<
Za posetioce skupa iz okolnih gradova biće organizovan doček i odlazak u koloni do mesta događanja. Za same učesnike manifestacije biće organizovano glasanje za najlepši auto i to u kategorijama: Zastava 101, Yugo i Nacionalna klasa (Fića).

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Jugići, stojadinke i fiće na Čegru kraj Niša

Izvor: JužneVesti.com, 02.Sep.2015

Skup ljubitelja “zastavinih” automobila, treći po redu ove godine, održaće se u Nišu. 20. septembra na Čegru, a u 3 kategorije biće izabrano po jedno najlepše vozilo koje je izašlo iz kragujevačke fabrike, a i dalje krstari drumovima...Okupljanje je zakazano za 12 sati, a organizatori iz...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.