Umro glumac Marinko Madžgalj

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Mar.2016, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro glumac Marinko Madžgalj

Marinko Madžgalj, rođen u Beogradu, odrastao u Kotoru, preminuo je danas posle duge i teške bolesti, u 37. godini života.

Marinko Madžgalj rođen je 1978. u Beogradu, ali je odrastao i u Kotoru.

Glumačku popularnost je stekao u televizijskoj seriji Crni Gruja i kao voditelj u mnogobrojnim zabavnim programima.

Oprobao se i u muzičkim vodama u grupi Flamingosi u kojoj je zajedno sa Ognjenom Amidžićem nastupao za izbor predstavnika SCG, Pesme Evrovizije u Beogradu.

Madžgalj je bio član Ateljea 212 u Beogradu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo Marinko Madžgalj

Izvor: Svet plus, 26.Mar.2016

Glumac Marinko Mardžgalj preminuo je danas posle duge i teške bolesti u 37. godini...Iako je nedavno objavljeno da je Marinko Madžgalj uspeo da pobedi opaku bolest, nažalost mladi i talentovani glumac danas je izgubio itku za život. Marinko Madžgalj svoju popularnost je stekao u seriji Crni Gruja,...

Nastavak na Svet plus...

Preminuo glumac Marinko Madžgalj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2016

Pozorišni, filmski i televizijski glumac Marinko Madžgalj preminuo je danas u Beogradu posle teške bolesti, u 37. godini, saopštilo je pozorište Atelje 212...Rođen je 1978. godine u Kotoru, a glumu je diplomirao u klasi profesorke Gordane Marić na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu...Bio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.