UPSS insistira na ujednačenim mesečnim računima

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Okt.2015, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPSS insistira na ujednačenim mesečnim računima

I ako u odluci SG nije precizirano u kom roku je Toplana dužna da korisnika koji to traži, privremeno isključi sa mreže, nadležni većnik Miloš Banđur tvrdi da zloupotrebe i odugovlačlenja od strane ovog javnog preduzeća neće biti.

Mada Odluka SG ne donosi precizno na osnovu čega će korisnici moći ove grejne sezone da traže privremeno isključenje sa mreže, većnik Miloš Ban]ur kaže da pravnici tvrde drugačije

Još nije doneta ni odluka koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << će plaćati oni koji se privremeno isključe, a bilo je najava da će to biti oko 10 dinara po kvadratnom metru.

Toplana je počela da šalje račune koji su sada manji, ali uz najavu da će u zimskim mesecima oni biti veći. Udruženje predsednika skupština stanara međutim uputilo je zahtev da računi svakog meseca budu isti. Oni tvrde da su nejedaki računi još teži korisnicima za razumevanje, a pored toga daju mogućnost da manja poskupljenja budu teže vidljiva potrošačima.

Još jedan od zahteva UPSS je i tzv. prazna stolica odnosno omogućavanje predstavniuku udruženja da prisustvuje sednicama nadzornog odbora Toplane. Dakle, i što se ovog zahteva tiče odobtrenje se iščekuje, a na potezu je predsednik nadzornog odbora.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.