Takmičenje u Best jeans look

Izvor: juGmedia, 16.Nov.2013, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takmičenje u Best jeans look

 NIŠ –  U Forum šoping centru tokom vikenda održava se zabavna akcija Fashion&Sport weekend. Pored javnog časa vežbanja, sportskog kviza, škole šminkanja i takmičenja Best  jeans  look omogućena je i kupovina po cenama nižim i do 50%

U saradnji sa lokalnim niškim fitnes klubom  Forum organizuje javni čas vežbanja, kao svojevrsnu konferenciju o zdravom načinu života. Danas će posetioci centra će u pauzama kupovine moći da vežbaju  pilates, aerobik i druge sportske >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << discipline, ali i da čuju po neki savet na temu kako unaprediti svoju formu i zdravlje. 

Najbrži ljubitelji sporta koji se prijave posredstvom facebook stranice Forum shopping center Niš    i radio stanice Banker dobiće priliku da danas učestvuju u sportskom kvizu. Najbolje očekuju atraktivne nagrade. 

Tokom akcije Fashion&Sport weekend , održaće se i škola šminkanja za sve dame koje interesuju poslednji trendovi u ovoj oblasti.

Za momke i devojke koji veruju da njihovo telo u džinsu izgleda besprekorno organizovali smo BEST JEANS LOOK takmičenje.

Atraktivne poklone za ovu priliku obezbedila je prodavnica Fashion&Friends. Posebna atrakcija izbora biće i plesna tačka na pokretnim stepenicama.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Seksi guze u džinsu

Izvor: OkRadio.rs, 16.Nov.2013

U Forum šoping centru u Nišu, tokom vikenda održava se zabavna akcija Fashion&Sport weekend. Pored javnog časa vežbanja, sportskog kviza, škole šminkanja i takmičenja Best jeans look omogućena je i kupovina po cenama nižim i do 50% U saradnji sa lokalnim niškim fitnes klubom  Forum...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.