Rekonstruiše se vodovodna mreža u centru Vladičinog Hana

Izvor: juGmedia, 24.Okt.2016, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstruiše se vodovodna mreža u centru Vladičinog Hana

VLADIČIN HAN – U centru Vladičinog Hana, u ulici Ratka Pavlovića  završena je rekonstukcija vodovodne mreže. U Javno-komunalnom preduzežu „Vodovod“ najavljuju još jednu, na delu magistralnog voda, od sela Polom do Sportskog centra „Kunjak“.

„U ul Ratka Pavlovićža okončana je zamena azbestnih cevi i stavljene su nove u dužini od 350 metara. Tako jće oko 140 korisniika biti znatno bolje snabdeveno vodom, kako zbog većeg profila cevi, tako i zbog toga što su kvarovi >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << bili česti. Uskoro ćemo krenuti i sa zamenom magistralnog cevovoda u dužini od 520 metra. Taj posao ćemo odraditi zajedno sa „Koridorima“, zbog izgradnje auto puta,“ rekla nam je Vesna Stojković, direktorka „Vodovoda“.

Za radove u gradu lokalna samouprava je izdvojila oko milin dinara a procenjena vrednost radova na magistralnom vodu iznosi oko pet miliona dinara.

Lj. Pavlović

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.