Prevrnuo se kamion pun migranata, vozač pobegao i ostavio povređene!

Izvor: juGmedia, 26.Jun.2016, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se kamion pun migranata, vozač pobegao i ostavio povređene!

NIŠ – Kamion pun migranata sleteo je sa puta danas nešto pre 13 časova u selu Ostrovica, pre ulaska u tunel na putu Pirot-Niš, a o njihovom zdravstvenom stanju nema zvaničnih potvrda.

Očevici kažu da je kamion probio bankinu i sleteo sa kolovoza, ali je većina od 40-tak migranata ostalo nepovredjeno.

„Nekoliko migranata zadobilo je povrede, uglavnom glave i ruku“, potvrdili su putnici koji su neposredno nakon što je kamion sleteo sa puta prošli >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ovom deonicom.

U Policijskoj upravi u Nišu potvrdili su za Jugmediu rekli da je teretno vozilo beogradskih registarskih oznaka sletelo sa puta kod tunela u Ostrovica

„Vozač teretnog vozila je pobegao sa mesta na kojem se dogodila nezgoda i policija je krenula u potragu za njim„, istakli su u Policijskoj upravi u Nišu.

U policiji kažu da je o ovoj nezgodi obavešteno tužilaštvo, a u toku je utvrdjivanje uzroka nezgode.

Saobraćaj na ovoj deonici puta odvija se naizmeničnim propuštanjem vozila.

Hitna pomoć iz Niša zbrinula je povredjene migrante i oni su prebačeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku i lečenje.

Biljana Ljubisavljević

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.