Preuzmite nove zdravstvene kartice

Izvor: juGmedia, 27.Jul.2017, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preuzmite nove zdravstvene kartice

Filijala Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje u Nišu pozvala je osiguranike  da preuzmu nove zdravstvene kartice.

Kartice su urađene za sve građane koji su zahteve predali do kraja aprila

Prema podacima RFZO nešto više od 27.500 građana još nije preuzelo svoje zdravstvene kartice, od bezmalo 342.000 gradjana sa područja Nišavskog okruga koji su zahteve predali.

Prema podacima RFZO-a, nove kartice podiglo je 307.000 osiguranika. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<

Za preuzimanje nove zdravstvene knjižice, podsećaju u toj ustanovi, potrebna je lična karta ili stara zdravstvena knjižica.

Kartice se preuzimaju u sedištu filijale u Prijezdinoj ulici u Nišu svakog radnog dana od 7,30 do 15,30 ili u odvojenim ispostavama na području opština Nišavskog okruga.

Biljana Ljubisavljević

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Sindikat RFZO: Mukotrpno smo radili na zameni knjižica

Izvor: N1 televizija, 27.Jul.2017

Jedinstvena organizacija sindikata Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje (RFZO) saopštila je da su radnici RFZO u prethodnih deset meseci predano radili na poslu zemene starih knjižica novim karticama za zdravstveno osiguranje za preko 6,5 miliona osiguranika...Sindikat se oglasio saopštenjem...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.