Plivanje za časni krst i u Beloj Palanci

Izvor: juGmedia, 16.Jan.2015, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plivanje za časni krst i u Beloj Palanci

BELA PALANKA – Turistička organizacija Bele Palanke u saradnji sa Sportskim centrom “ Banjica“ i manastirom Sveti Dimitrije organizuje “ Plivanje za Časni Krst Bela Palanka 2015“ na Bogojavljenje,19.januara.

Okupljanje učesnika je na Divljanskom jezeru sa početkom u 10 i 30 časova.

Potrebno je da svi učesnici koji žele da se prijave budu kršteni, obavestavaju iz Turisticke organizacije Bele Palanke.

Prijavljivanje učesnika i popunjavanje formulara je do 18. januara u Turistickoj organizaciji Bele Palanke od 7 do 15 sati svakog radnog dana.

(kraj paz

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Piroćanci na Gradskom kupalištu plivaju za Časni krst

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jan.2015

Više od 60 učesnika prijavilo se do sada za plivanje za Časni krst na Bogojavljanje, 19. januara, na Gradskom kupalištu u Pirotu. Krajnji rok za prijavljivanje plivača do 18. januara.

Nastavak na JužneVesti.com...

Bogojavljansko plivanje na bazenima Čaira

Izvor: juGmedia, 17.Jan.2015, 08:38

NIŠ – Gradska opština Medijana i ove godine, 19.januara, na Bogojavljenje, organizuje plivanje za Časni krst...Manifestacija će biti održana na otvorenim bazenima Sportskog centra «Čair» u Nišu sa početkom u 12 sati...(Kraj)

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.