Izvor: BujanovackiGlas.info, 18.Sep.2015, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREŠEVO: MOJSIJU DOŠAO ZBOG DANA BIBLIOTEKE

Zvaničan povod posete bivšeg albanskog predsednika je Dan preševske biblioteke Preševo, Bujanovac, 18. septembar 2015 (BUJANOVAČKE) – Alfred Mojsiju, predsednik Albanije od 2002. do 2007. godine, razgovarao je u Preševu sa političkim predstavnicima Albanaca sa juga Srbije.
Prema nezvaničnim saznanjima Bujanovačkih, on se susreo sa Ragmijem Mustafom, predsednikom Opštine Preševo i Ramizom Zuljfijuem, šefom lokalnog parlamenta.
– Razgovaralo se o položaju Albanaca u Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << i situaciji posle odluke albanskih odbornika o osnivanju Asocijacije opština Preševske doline – rekao je za naš portal neimenovani predstavnik lokalne vlasti.
Zvaničan povod za posetu Preševu bivšeg albanskog predsednika je Dan biblioteke u ovom mestu.
Mojsiju, poznat kao zagovornik ujedinjenja Albanije i Kosova, u Albaniji važi za uglednog književnika, publicistu i istoričara.
 

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Povezane vesti

PROTEST VETERANA OVPMB I OPOZICIJE U PREŠEVU: OVO JE ALBANIJA

Izvor: BujanovackiGlas.info, 18.Sep.2015

Učesnici su nosili transparente na kojima je pisalo: „Bujanovac, Preševo i Medveđa su Albanija“, „Mladima posao, lopovima batine“, „Albanci su ponovo izbeglice“ i „Ragmijev klan – interes Srbije“ PREŠEVO, BUJANOVAC, 18.septembar 2015. (Bujanovačke) – „Zgaženi i zaboravljeni“...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.