Otvoren javni  poziv za obilazk starijih

Izvor: juGmedia, 29.Jul.2016, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren javni poziv za obilazk starijih

VLADIČIN HAN – Dva udruženja građana koja su ove godine iz opštinske kase dobila sredstva za realizaciju projekata na pružanju pomoći starijima u brdsko-planiskom području, raspisala su javni poziv za prijavljivanje kandidata koji su zainteresovani za taj posao.

Javni poziv je otvoren do 4. avgusta za zainteresovane koji bi u naredna tri meseca dva puta nedeljno obilazili starija lica u u četiri sela. Reč je o : Tegovištu, Bogoševu, Solačkoj Seni i Ravnoj – Reci,“ >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << rekla je Sanja Pejković, predtsavnik Udruženja „Otvori srce“, koje će uposliti četirio lica sa evidencije tržišta rada.

Javni poziv je uputilo i udruženje „Budi optimista“. Ono ima u planu angažovanje pet radnika.

Oba projekta finansira lokalna samouprava sa po 450.000 dinara a trajaće od 10. avgusta do 10. novembra.

Lj. Pavlović

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.