Kreativne radionice u Biblioteci

Izvor: juGmedia, 06.Okt.2015, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreativne radionice u Biblioteci

SURDULICA – Dečiji kulturni centar “Majdan” iz Beograda i NVO “Umetnost ulice“ pod patronatom Ministarstva kulture Srbije i Holandske amabasade,održali su  dve kreativne radionice u Biblioteci “Radoje Domanović“ u Srdulici.

Na radionicama su učešće uzeli učenici osnovnih škola,,Vuk Karadžić“ i Jovan Jovanović Zmaj“. Cilј ovih radionica je da se podstakne kod učenika kreativnost u pisanju, čitanju i igri.

Na kraju radionica Jelena Mitrović,voditelј radionica, je biblioteci darivala 50 novih naslova izdavačke kuće “Kreativni centar“.Biblioteka je ovim radionicama započela obeležavanje Dečije nedelјe.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.