Ko je najbolji ajvar-majstor?

Izvor: JužneVesti.com, 13.Sep.2016, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je najbolji ajvar-majstor?

Natkriveni štand za ekipu, stolovi i stolice, kube, drva, tegle, sveža paprika i ostali sastojci biće obezbeđeni svakom takmičaru koji se bude prijavio na belopalančko takmičenje “Izađi mi na teglu”, gde će biti izabran najbolji spremač ajvara.

Ovo popularno takmičenje koje "putuje" širom Srbije, ove godine će posetiti više od 25 gradova i opština, a 30. septembra biće održano u Beloj Palanci.

Manifestacija je uspela da spoji naizgled nespojivo - >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << moderno i tradicionalno, selo i grad, prošlost i sadašnjost, dobar recept sa istančanim ukusom, kao i da “sve to promeša” - kažu iz organizacije.

U toku nadmetanja u proseku se proizvede oko 200 tegli ajvara, a celokupna proizvedena količina ostavlja se učesnicima na raspolaganje.

Zainteresovani za učešće mogu da se prijave u Turističkoj organizaciji Bele Palanke najkasnije do utorka, 27. septembra, do 15 sati, a od takmičara se očekuje da se “naoružaju” tajnim receptima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Ko je najbolji ajvar-majstor?

Izvor: OkRadio.rs, 13.Sep.2016

Natkriveni štand za ekipu, stolovi i stolice, kube, drva, tegle, sveža paprika i ostali sastojci biće obezbeđeni svakom takmičaru koji se bude prijavio na belopalančko takmičenje “Izađi mi na teglu”, gde će biti izabran najbolji spremač ajvara. Ovo popularno takmičenje koje "putuje" širom...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.