Identifikovane osobe koje su opljačkale pumpu

Izvor: juGmedia, 29.Maj.2015, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Identifikovane osobe koje su opljačkale pumpu

PIROT – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu identifikovali su osobe osumnjičene da su opljačkale jednu gasnu pumpu u Pirotu, noćas oko pola jedan,saopstila je danas PU Pirot.

U saopstenju se navodi da je radnica pumpe prijavila da je osoba sa fantomkom na glavi, uz pretnju pištoljem, ukrala oko 50.000 dinara i neutvrđenu količinu cigareta, i pobegla sa još tri nepoznate osobe.

Sumnja se da su novac i cigarete oduzeli A. S. (19), D. Đ. (20), D. Dž. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << (21) i trinaestogodišnjak, svi iz Pirota, kod kojih su i pronađeni.

Protiv osumnjičenih biće podneta krivična prijava višem javnom tužiocu u redovnom postupku zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo,navodi se u saopstenju PU Pirot.

(kraj(paz

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.