Humanitarno gala veče za aparate za Dečju kliniku (VIDEO)

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Sep.2016, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarno gala veče za aparate za Dečju kliniku (VIDEO)

Kako bi sakupili deo sredstva za kupovinu dijagnističkih aparata za Dečiju internu kliniku, udruženje "Aktilum" organizovalo je humanitarno gala veče.

Ovo je samo deo projekta Pomozimo deci, koji ima za cilj da pomogne bolesnoj deci, ali i da ujedini mlade i pokaže važnost humanosti i volonterizma.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Humanitarna aukcija slika za Dečiju internu kliniku

Izvor: NiskeVesti.rs, 22.Sep.2016

Slike učenika Umetničke škole bile su izložene u Oficirskom domu u okviru gala donatorske večeri, kako bi se prikupio novac za sređivanje prijemnog sprata Klinike za dečije interne bolesti u Nišu i kupovinu aparata neophodnih za lečenje. Organizatori humanitarne večeri bili su Omladinsko udruženje...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.