Gradonačelnik Perišić čestitao gradsku slavu

Izvor: juGmedia, 03.Jun.2015, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Perišić čestitao gradsku slavu

NIŠ – Gradonačelnik Zoran Perišić svim Nišlijama čestitao je gradsku slavu Svetog cara Konstantina i caricu Jelenu sa željom da u godinama pred nama naš grad bude lepši ,bolji i da ovu , ali i sve naredne slave,proslavimo u zdravlju, sreći i blagostanju.

„Poštujući i negujući našu bogatu tradiciju i čuvajući vrednosti na kojima ona počiva, naši napori usmereni su ka unapređenju kvaliteta života građana u sadašnjosti, kao i na realizaciju vizije prosperitetne budućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Niša kao centra jugoistoka Srbije. Da bismo na najbolji način iskoristili šanse koje su pred nama, potreban nam je samoprekoran rad, zajedništvo i saradnja. Jedino tako možemo osigurati razvoj i suočiti se sa izazovima koji nam predstoje na daljem putu.Sa najiskrenijom željom da se ubuduće više gradi, zapošljava i da se realizuju privredni i kulturni projekti još jednom Vam dragi sugrađani čestitam gradsku slavu, stoji u čestitki gradonačelnika Perišića.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Obeležena gradska slava (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 03.Jun.2015

Grad Niš proslavio je svoju slavu. Svetu liturgiju je, u crkvi svetog cara konstantina i carice Jelene služio niški vladika Jovan.. Presecanjem slavskog kolača, liturgijom i litijom oko hrama Svetog cara Konstantina i carice Jelene obeležena je gradska slava. Stotinak Nišlija koje su bile ispred...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.