Verica Rakočević razočarana Crnom Gorom: Sveti Stefan je zadržao lepotu, a izgubio dušu

Izvor: Story, 27.Jul.2014, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verica Rakočević razočarana Crnom Gorom: Sveti Stefan je zadržao lepotu, a izgubio dušu

Poznata domaća kreatorka, razočarala se u uslugu na poznatom ostrvu Sveti Stefan, tako da iako je redovno letovala kod našim suseda, verovatno će sledeće godine promeniti destinaciju.

Modna dizajnerka Verica Rakočević Kuzmančević uputila se sa svojim suprugom na Sveti Stefan gde je planirala da se odmori desetak dana. Međutim, došlo je do razočarenja u razgovoru sa konobarom koji joj se obratio na engleskom jeziku, pa je rešila da napusti ovo ostrvo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<
– Restoran na Svetom Stefanu, konobar ljubazno na engleskom good morning, pomislih da ličimo na strance pa na srpskom dobar dan ali dečko ne govori srpski, odnosno crnogorski. Tuga, tuga pregolema pa posle kraćeg objašnjenja da bi u zemlji u kojoj sačekuje goste morao da zna jezik napuštam mesto gde sam provela desetak lepih letovanja. Sveti Stefan je zadržao lepotu a izgubio dušu – napisala je Verica.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.