„Teatar Dur” objavio spot za pesmu „Ljubi me“

Izvor: Politika, 09.Okt.2015, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Teatar Dur” objavio spot za pesmu „Ljubi me“

Grupa „Teatar Dur” nedavno je ekranizovala pesmu „Ljubi me“ sa kojom promoviše novi album „Iz Ruke”. Ovo je njihov prvi spot, a razlog da to urade za za ovu pesmu je njena vedrina.

„Teatar Dur” koji je u svoju ekipu uključio maštovite umetnike iz Čačka i Gornjeg Milanovca koji traže inspiraciju u muzici, publici je poznat od 2012. godine od kada je počeo da  izvodi domaćie i strane pop-rok hitova. Miško Nikić, Jovan Tošić, Vladimir Milovanović, Aleksandar Savić, Nikola Vranić, Željko Pantelić i Svetlana Vukomanović, na originalan način, spojili su sve muzičke izražaje u jedinstvenu celinu sa kojom se predstavljaju publici.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.