POTRESNA ISPOVEST MARIJE KOJU JE MUŽ ZLOSTAVLJAO: Povređivao me je šipkom od usisivača, obrijao mi glavu i obrve! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 02.Okt.2016, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRESNA ISPOVEST MARIJE KOJU JE MUŽ ZLOSTAVLJAO: Povređivao me je šipkom od usisivača, obrijao mi glavu i obrve! (VIDEO)

Marija Ferizović (21) koju je dva dana zverski mučio suprug, u potresnoj ispovesti rekla da joj je bukvalno radio sve i svašta.

- Teško mi je da pričam o tome. Bilo je povređivanja šipkom od usisivača, drvenom letvom, makazama, klještima za lim, imam opekotine, imam dva preloma – vilice i nosa – navela je ona, piše Pink.

Mučenje je, kako je rekla Ferizović, trajalo od 25. septembra uveče, a nakon fizičkog usledilo je psihičko maltretiranje, ponižavanje i >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << vređanje.

- Obrijao mi je kosu i obrve i trepavice mi je isekao. Najviše me bole povrede na licu i vratu, koji mi je modar. Ne mogu da jedem i jedva pričam – kroz suze se priseća ona zlostavljanja koje je doživela.

Mislila je da će je ubiti, a u jednom trenutku je i pretio da će tako biti.

Printskrin: TV Pink

- Mislila sam da mogu i ovo da mu oprostim, da će to proći. Ali kada je nastavio da preti, nisam mogla. Jedva sam skupila hrabrost da pozovem policiju – navela je Ferizović.

Dok je muž tukao i maltretirao deca su bila u kući.

Printskrin: TV Pink

Deca su bila u drugoj prostoriji, ali bilo je momenata kada su prišli da vide šta se dešavao, a onih bi ih opet oterao, ispričala je Ferizović.

Bilo je strašno, deca su došla da me pitaju mama gde ti je kosa, šta ti je to, jel te boli, kroz suze priča Ferizović.

Muž je i ranije maltertirao.

- Bilo je tu modrica. Mislila sam da prećutim to, da izdržim zbog svoje dece, da budem majka. Trudila sam se – kazala je Ferizović.

Ona se nikome nije poverila, a sa familijom su slabo bili u kontaktu.

– Trudila sam se da prikrijem to, govorila sam svima da je naš brak super – dodala je ona.

Prema njenim rečima,  i kada je video policiju njen nevenčani muž se pravio kao da se ništa nije desilo.

Policajac ga je pitao gde su ti deca i supruga, a on je odgovorio kući, iako je video da sedim tu u kolima, kazala je Ferizović, kojoj je najteže palo to što su deca sve to videla.

Njega su, dodala je, odveli u policijsku stanicu, a nju u dom zdravlja, pa u Urgentni centar na preglede.

Pogledajte snimke:







(Telegraf.rs/ Izvor: pink.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

U NJEGA JE UŠAO ĐAVO, A LJUBAVNICA GA JE NAGOVORILA DA ME UNAKAZI: Marija Ferizović otkriva čega se najviše plaši!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Okt.2016, 09:20

Marija Ferizović (21) iz Kaluđerice koju je muž Ahmet Ferizović (40) brutalno mučio, ošišao je na ćelavo, a potom obrijao obrve i isekao trepavice, smogla je snage da zlostavljanje prijavi policiji i da ceo sličaj iznese u javnost. ..Ona tvrdi kako je Ahmetova ljubavnica kriva što ju je muž...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.