Ne svađaj se sa devojkom dok voziš!

Izvor: Autorepublika.rs, 21.Avg.2014, 01:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne svađaj se sa devojkom dok voziš!

Nekim ljudima ne treba dati ključeve automobila. Za to najbolji je primer vozač Ferrarija 458 Italia koji je nedavno imao težak udes, prouzrokovan tučom sa svojom devojkom u toku vožnje. Nakon ne toliko blage svađe sa svojom devojkom, vozač Ferrarija fizički je pokušao da se obračuna sa svojom, a ishod svega možete videti na slikama ispod.
 

Da tragedija bude veća, zakucao se u kucu ni krivih ni dužnih ljudi, kojima s enakon toga izvinuo, no bilo kako bilo najviše bole slike “nastradalog Ferrarija, u koji će morati ozbiljno da se uloži da bi se vratio u prvobitno stanje.
 

 

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.