Monstrum slobodno šeta posle jezive scene kod Šapca: Pas iskasapljen, pa ostavljen na putu (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Maj.2017, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monstrum slobodno šeta posle jezive scene kod Šapca: Pas iskasapljen, pa ostavljen na putu (FOTO)

U blizini šabačke mlekare, na putu prema vikend naselju, juče je pronađen preklan pitbul, a moguće i upucan, s obzirom da na vratu ima vidljivu ranu koja liči na rupu od metka.

Stravičan prizor zatekao je jedan od prijatelja Udruženja za zaštitu životinja Meda.

Nesrećnoj životinji je nožem prerezan grkljan, a telo psa u takvom stanju ostavljeno na samoj saobraćajnici.

Osnivač udruženja Aleksandar Stanojlović pre mesec dana oduševio je Srbiju jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je sigurne smrti spasao pitbula pronađenog sa ustrelnom ranom u predelu glave, od malokalibarskog oružja.

Foto: Facebook/Aleksandar Stanojlovic

Udruženje za zaštitu životinja Meda trenutno brine o velikom broju pasa.

- Ovim putem želimo da apelujemo na celokupnu javnost da na ovakve slike ne smemo da ostanemo slepi, niko pa ni nadležni - rekli su iz Udruženja.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(FOTO) ZAUSTAVIMO UBIJANJE PASA: U blizini šabačke mlekare pronađen mrtav pas

Izvor: Kurir, 25.Maj.2017

...Stravičan prizor zatekao je jedan od prijatelja Udruženja za zaštitu životinja Meda..Nesrećnoj životinji je nožem prerezan grkljan, a telo psa u takvom stanju ostavljeno na samoj saobraćajnici..Osnivač udruženja, Aleksandar Stanojović, pre mesec dana oduševio je Srbiju jer je sigrune smrti...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.