Ijan Mekšejn u „Igri prestola“

Izvor: Politika, 03.Avg.2015, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ijan Mekšejn u „Igri prestola“

Glumac Ijan Mekšejn. zvezda serije „Deadwood“ i filma „Pirati sa Kariba“, dobio je misterioznu i važnu ulogu u šestoj sezoni popularne serije „Igra prestola“. Za sada, poznato je samo da se neće pojaviti u mnogo scena, ali da je njegov lik ključan za događaje u novih deset epizoda.

Obožavaoci serijala Džordža R. R. Martina već nagađaju koju ulogu je dobio Mekšejn – Randil Tarli ili, možda, Juron Grejdžoj?

Mekšejn će snimiti scene za „Igru prestola“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << tek kada završi rad na aktuelnoj sezoni serije „Rej Donovan“.

Serija „Igra prestola” prati život članova nekoliko plemićkih porodica i njihovu borbu za Gvozdeni presto i vlast nad Sedam kraljevstava.

Iako svake godine beleži veliku gledanost, nedavno je rečeno da bi serija mogla da se završi sa poslednjom epizodom osme sezone.

- Pitanje je koliko ćemo još odraditi posle sedme sezone, ali mislim da tvorci serije smatraju da će trajati još jedno dve godine nakon šeste sezone. Zaista bih voleo da se predomisle, ali mislim da im je to sada plan, izjavio je predsednik HBO Majkl Lombardo.

Iako je Lombardo prilično siguran da je Džon Snou mrtav, obožavaoci serijala se i dalje nadaju da će Snoua gledati i u sedmoj sezoni – u ljudskom ili nekom drugom obliku.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.