Da li prepoznajete našu pevačicu kao devojčicu?

Izvor: Story, 30.Jul.2014, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li prepoznajete našu pevačicu kao devojčicu?

Pevačica je u jednoj emisiji prčala o svom detinjstvu, ali i vezi sa Đoletom Đoganijem

Nekad slatka devojčica, a sada prava zavodnica, pevačica Slađana Delibašić pokazala je svoju fotografiju iz detinjstva, piše Kurir.

Naime, ona je u jednoj emisiji pričalla o svom odrastanju, ali i vezi sa Đoletom Đoganijem.

- Đole i ja nismo pričali oko dve godine, on je bio ljut što sam otišla, ali sada smo stvarno u super odnosima. On mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << uvek kaže iskreno šta misli o svemu. Uvek me posavetuje, kaže šta ne valja, šta neće uspeti - rekla je Slađa i dodala da je i sa Đoletovom sadašnjom ženom Vesnom u odličnim odnosima.

*Seksi baka: Evo kako Slađa Delibašić radi trbušnjake (VIDEO)*

- Vesna i ja smo zajedno bile u grupi koja se zvala Trio fantastiko i to je definitivno bila najbolja grupa - rekla je Slađa u emisiji Premijera.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Prepoznajete li ovu devojčicu: Danas je poznata pevačica?!

Izvor: Svet, 31.Jul.2014, 00:02

Nekad slatka devojčica, a sada prava zavodnica, pevačica Slađana Delibašić pokazala je svoju fotografiju iz detinjstva. Naime, ona je u jednoj emisiji pričalla o svom odrastanju, ali i vezi sa Đoletom Đoganijem. “Đole i ja nismo pričali oko dve godine, on je bio ljut što sam otišla, ali...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.