BITEF: Gran pri Oliveru Frljiću za predstavu “Aleksandra Zec”

Izvor: 24sata, 01.Okt.2014, 02:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BITEF: Gran pri Oliveru Frljiću za predstavu “Aleksandra Zec”

Gran pri “Mira Trailović” na 48. BITEF-u dobio je hrvatski reditelj Oliver Frljić za predstavu “Aleksandra Zec”, saopštio je kasno sinoć žiri na kraju festivala u Bitef teatru.

Specijalna nagrada žirija pripala je predstavi “A, gde je revolucija stoko?”, autora Boruta Šeparovića.

Nagrada “Politike” za najbolju režiju pripala je Andrašu Urbanu za predstavu “Neoplanta”, koja je dobila i najviše glasova publike.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gran pri Bitefa Oliveru Frljiću

Izvor: Mondo, 01.Okt.2014

Gran pri "Mira Trailović" na 48. Bitefu dobio je hrvatski reditelj Oliver Frljić za predstavu "Aleksandra Zec", saopštio je sinoć žiri na kraju festivala u Bitef teatru...Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock..Specijalna nagrada žirija pripala je predstavi "A, gde je revolucija stoko?", autora...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.