TREĆI ZA MESEC DANA Ponovo se zapalio autobus na Smederevskom putu

Izvor: Blic, 26.Feb.2017, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TREĆI ZA MESEC DANA Ponovo se zapalio autobus na Smederevskom putu

Autobus GSP-a sa brojem 303, zapalio se oko 14 sati na Smederevskom putu kod Zaklopače, što je treći slučaj na gročanskim linijama u poslednjih mesec dana.

Vatru koja se pojavila u zadnjem delu autobusa, ispod poklopca motora, ugasio je vozač sa dva protivpožarna aparata, tako da vatrogascima koji su ubrzo stigli na lice mesta nije ostavio mnogo posla.

Požar se dogodio kada se autobus kretao iz pravca Beograda, a srećom, nije bilo povređenih i materijalna šteta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije velika. Nakon ovog incidenta, vozilo je uklonjeno sa puta i odšlepovano na popravku.

Međutim, ovo je već treći slučaj požara samo na gročanskim linijama u poslednjih mesec dana, a u međuvremenu planuo je i autobus na liniji 700 u Batajnici. Krajem januara, dva autobusa GSP-a na liniji 302 su potpuno izgorela, a iz ovog preduzeća počeli su da sumnjaju i da je reč o sabotaži od strane radnika.

Usledili su i kvarovi autobusa na ovoj, zloglasnoj liniji, ali na pitanja nezadovoljnih stanovnika Grocke o tome šta se zapravo dešava, niko od nadležnih nije odgovorio. Odgovor su pokušali da nađu i reporteri, ali bi se, na pominjanje kvarova loptica prebacivala sa dispečerskog centra GSP-a i Operativnog kontrolnog centra Sekretarijata za javni prevoz. Sve to vreme, dok se traga za odgovorom da li su ovi autobusi neispravni ili su vozači nezadovoljni, ispaštaju putnici, koji istim tim vozilima moraju da se prevezu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.