Priveden nasilnik koji je bejzbol palicom polomio rampu Parking servisa

Izvor: Večernje novosti, 28.Avg.2014, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priveden nasilnik koji je bejzbol palicom polomio rampu "Parking servisa"

BEOGRAD - Vozača "mercedesa", koji je danas bejzbol palicom polomio rampu JKP "Parking servis" privela je policija, a to preduzeće će protiv njega podneti prijavu zbog oštećenja i uništavanja tuđe imovine. U saopštenju "Parking servisa" se navodi da se incident dogodio oko 13.00 sati na parkiralištu na Vidin kapiji. "Vozaču luksuznog 'mercedesa' (c klase) saobraćajni policajac jutros je izdao nalog za nepropisno parkiranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << vozila na trotoaru na Gundulićevom vencu i potom je po nalogu policije prenet na plac 'Parking servisa'. Bahati vozač je oko 13.00 sati došao da preuzme automobil i negodujući što mora da plati cenu prenosa, tražio od radnika da mu podignu rampu", objašnjava se. Radinici "Parking servisa" su to odbili, te se onda vozač "mercedesa" dovezao do rampe i sam pokušao da je podigne. Kada su ga radnici sprečili, kako se navodi, on je izvadio bejzbol palicu i počeo da lomi rampu. "Policija je ubrzo stigla i privela ga", navodi se u saopštenju. Vršilac dužnosti direktora "Parking servisa" Andrija Čupković rekao je da će "nasilničko ponašanje pojedinaca koji se nepropisno parkiraju, a iskaljuju bes nad imovinom grada Beograda i komunalnih preduzeća biće najstrože kažnjeno". "Da naši radnici i imovina mogu da budu zaštićeni od izgrednika, dokazuje ne samo ovo hapšenje, već i privođenje vozača, koji je pre nekoliko dana pištoljem pretio našem kontroloru", rekao je Čupković.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Priveden vozač koji je lomio rampu

Izvor: B92, 28.Avg.2014

Policija je privela vozača "mercedesa" c klase koji je danas oko 13h bejzbol palicom polomio rampu JKP Parking servisa na parkiralištu na Vidin kapiji. ...To preduzeće će protiv njega podneti prijavu zbog oštećenja i uništavanja tudje imovine..."Vozaču luksuznog 'mercedesa' (c klase) saobraćajni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.