Pripadnici TEK-a uhapsili šest osoba u Mađarskoj

Izvor: Večernje novosti, 25.Nov.2015, 04:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripadnici TEK-a uhapsili šest osoba u Mađarskoj

Mađarske anti-terorističke snage (TEK) saopštile su da su uhapsile šest osoba koje su u svom posedu imale automatsko oružje, eksploziv i municiju. Oni su uhapseni prošlog vikenda, prenela je agencija MTI i navela da su dve osobe stavljene u pritvor, a da se odluka o sudbini još četiri osobe očekuje uskoro. Kako je direktor TEK-a Janoš Hajdu izjavio mađarskoj televiziji M1, dve osobe koje su u svom vozilu imale automatsko oružje uhapšene su u petak, dok su u drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << incidentu, koji "ima međunarodne veze", uhapšene četiri osobe koje su putovale automobilom prema Budimpešti. Oni su u automobilu imali eksploziv, a tokom pretersa kuće otkrivena je laboratorija za izradu eksploziva. Janoš je rekao da je u toku istraga kojom treba utvrditi da li postoji veza između dve grupe uhapšenih i da li je još neko umešan. Kako su iz TEK-a saopštili mađarskoj agenciji MTI, te jedinice su intezivirale svoje aktivnosti nakon terorističkih napada izvedenih u Parizu 13. novembra.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pripadnici TEK-a uhapsili šest osoba u Mađarskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2015

Mađarske anti-terorističke snage (TEK) saopštile su da su uhapsile šest osoba koje su u svom posedu imale automatsko oružje, eksploziv i municiju...Oni su uhapšeni prošlog vikenda, prenela je agencija MTI i navela da su dve osobe stavljene u pritvor, a da se odluka o sudbini još četiri osobe...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.