Opušteno: Džek Nikolson ponudio britansku princezu kokainom

Izvor: Svet, 01.Sep.2015, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opušteno: Džek Nikolson ponudio britansku princezu kokainom

Brajan Kelou napisao je biografiju Sju Mengers, koja je bila agent mnogim holivudskim glumcima. U knjizi je opisao i jedan incident zbog koga Sju nisu pozvali u Bekingemsku palatu.
Sju je organizovala prijem u čast princeze Margaret, sestre kraljice Elizabete, 1979. godine u Los Anđelesu, a na žurci se nalazio tadašnj holivudski krem, uključujući i Džeka Nikolsona.
Čuveni glumac je došao s tadašnjom devojkom, glumicom Anđelikom Hjuston, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ali mu to nije smetalo da priđe princezi Maragaret, odvede je sa strane i ponudi joj kokain.
Princeza ga je, tvrdi Kelou, odbila i otišla da pleše sa Džonom Travoltom.
Sju je bila besna na Džeka jer je smatrala da ju je to koštalo eventualnog poziva u Bekingemsku palatu.
Mengers je jednom prilikom to veče opisala kao retku ličnu katastrofu.
“Svaki put kada bi me pogledala, ja bih se naklonila. Čitavo veče sam to radila. Sigurno je mislila da sam idiot”, ispričala je Sju Mengers, koja je umrla 2011. u 80. godini.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.