Izvor: Vesti-online.com, 17.Apr.2017, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi skandal u režiji huligana sa Korzike: Napadnuti igrači Liona (VIDEO)

Nakon što su u četvrtak navijači Bešiktaša napali na Žerlanu pristalice Liona, samo tri dana kasnije mete napada bili su fudbaleri ovog tima pošto su ih na gostovanju na njih na Korzici fizički nasrnuli huligani koji sebe nazivaju navijalima Bastije.

Incident se desio neposredno pred početak meča 33. kola, a samo pukom srećom i usled brze intervencije redara nijedan igrač nije povređen. Najgore je prošao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rezervni golman Gorgelan koji je dobio jedan udarac.

In general, Lyon players reacted to the incident impeccably. Except Jordan Ferri who launches a kick. (Images: BeIN) pic.twitter.com/kLKd4BSMul

Iako su igrači Liona dugo odbijali da izađu ponovo na teren posle gotovo sat vremena od planiranog početka izveden je početni udarac. Međutim, nakon odigranog prvog poluvremena (0:0) odlučeno je da meč bude prekinut.

Longer, 2-minute version courtesy of OL TV shows extraordinary attempt to attack Lyon players from SC Bastia "fans". pic.twitter.com/UAsnHwSyi0

Bastija je trenutno poslednja na tabeli šampionata Francuske, a ukoliko dobije nove kaznene poene (već su im oduzimani bodovi zbog rasističkog ponašanja) nema sumnje da je sledeće sezone neće biti u eliti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Francuska se suočava sa agresijom navijača

Izvor: Press, 17.Apr.2017

Na Korzici su navijači domaće Bastije uleteli na teren i napali prvo golmana Liona, a potom i njegove saigrače koji su morali sami da se brane. . foto: novosti.rs. Francuska počinje da se suočava sa agresijom navijača,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.