Mladić (26) uboden nožem u leđa: INCIDENTU PRETHODILA SVAĐA

Izvor: Telegraf.rs, 25.Sep.2016, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić (26) uboden nožem u leđa: INCIDENTU PRETHODILA SVAĐA

Mladić A.L. (26) uboden je nožem u leđa sinoć posle ponoći u Ulici Maksima Gorkog u blizini "Spensa" u Novom Sadu.

Napadač ga je ubo oko 1.30 ujutro, a on je u svesnom stanju ubrzo prevezen u Urgentni centar, gde su mu konstatovane lake telesne povrede.

Iz policije su nezvanično rekli da su napadača uhapsili, kao i da su se ova dva mladića svađala i tukla pre nego što je jedan potegao nož na drugog.

Napadaču je određeno zadržavanje, istraga je u toku, a tužilac je povrede A.L. okarakterisao kao lake telesne, piše novosadski portal 021.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

SEVALI NOŽEVI U NOVOM SADU: Nakon svađe mladić (26) uboden u leđa

Izvor: Kurir, 25.Sep.2016

...Mladić je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar i nalazi se van životne opasnosti..Napad se dogodio oko 1:30 ujutru, a prema nezvaničnim saznanjima ubadanju je prethodila svađa i tuča mladića..Policija je izvršila uviđaj i uhapsila napadača kome je određeno zadržavanje..Istraga...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.