MASOVNA TUČA NA ČUKARICI: Mladić upucan u nogu, četvorici povređene glave

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jun.2017, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASOVNA TUČA NA ČUKARICI: Mladić upucan u nogu, četvorici povređene glave

U tuči koja se dogodila jutros u 3.00 u Ulici Kraljice Katarine na beogradskoj opštini Čukarica jedan mladić ranjen je u nogu iz vatrenog oružja, a četvorica su zadobila povrede glave, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da su povređeni mladići zbrinuti u Urgentnom centru, i da su se pored tog incidenta na beogradskim ulicama protekle noći dogodile i dve saobraćajne nezgode.

U udesu sinoć oko 20.30 na Ugrinovačkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << putu lakše je povređen motociklista (35) i posle ukazane pomoći odbio je transport, dok je žena (33) zadobila lake povrede u saobraćajnoj nezgodi u 19.50 u Pupinovoj ulici u Mirijevu.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 93 puta, od čega je 13 intervencija bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari i srčani bolesnici.

(Telegraf.rs / Beta)


Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.