Komandir sprečio obračun i pokušaj ubistva

Izvor: Akter, 20.Avg.2014, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komandir sprečio obračun i pokušaj ubistva

Policijska uprava u Novom Sadu saopštila je danas da je komandir Policijske ispostave u Baču sprečio obračun dvojice meštana Bačke Palanke, na ulici u tom gradu, u kojem je jedan od njih ranjen iz vatrenog oružja

Posle tog incidenta, koji se dogodio u utorak, Z. M. (54) je zadržan u policiji zbog sumnje da je sa više hitaca iz pištolja ranio sugrađanina (49) u ruku i u nogu, čime je osumnjičen da je učinio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << držanje oružja.

Tokom fizičkog sukoba između njih dvojice i pucnjave intervenisao je komandir Policijske ispostave u Baču, koji se sticajem okolnosti zatekao na licu mesta, navedeno je u saopštenju.

On je sprečio dalji obračun, razoružao osumnjičenog i zadržao ga do dolaska patrole.

Z. M. će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje nadležnom sudiji za prethodni postupak.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.