Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jul.2016, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident u Trebinju: Vikao „alahu egber“ na festivalu

TREBINJE - U vrijeme dok se bašti trebinjskog Doma mladih sinoć odvijao prateći program Festivala festivala iza baštanske kapije je neko povikao „alahu egber“ i, prema tvrdnjama očevidaca koji su ovaj povik shvatili kao huliganstvo, pobjegao.

Predstavnik Organizacionog podbora Festivala Zoran Milošević kaže da je slučaj pokušao prijaviti u trebinjsku policiju, ali nije dobijao nikakav odgovor.

U Centru javne bezbjednosti Trebinje tvrde da ih niko o ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << incidentu nije obavjestio.

S obzirom da je te večeri mlada glumica iz pozorišta iz Vranja slomila nogu na predstavi, dobar dio članova Organizacionog odbora su pošli s njom u Bolnicu Trebinje, a jutros su, kažu, telefonom o svemu pokušali obavijestiti policiju, ali bezuspješno.

„Ja sam i sada sa djevojkom u bolnici gdje joj je stavljen gips, pa sam zbog nemogućnosti da odem lično, nazvao telefonom u policiju, najprije zamjenika komandira, ali je on na godišnjem odmoru, a komandir se nije javljao čitavo jutro, iako sam sekretarici ostavio poruku o čemu se radi, ostavivši svoj broj telefona da me nazove“, kaže Milošević.

V.D.
Pogledaj vesti o: Incident,   Vranje

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Incident u Trebinju: Vikao „Alahu ekber“ na festivalu

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jul.2016

TREBINJE - U vrijeme dok se bašti trebinjskog Doma mladih sinoć odvijao prateći program Festivala festivala iza baštanske kapije je neko povikao „alahu egber“ i, prema tvrdnjama očevidaca koji su ovaj povik shvatili kao huliganstvo, pobjegao...Predstavnik Organizacionog podbora Festivala Zoran...

Nastavak na Nezavisne Novine...

CJB Trebinje: Miloševićeve tvrdnje nisu tačne

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2016, 09:47

TREBINJE - Centar javne bezbjednosti Trebinje demantovao je navode Zorana Miloševića, predsjednika Organizacionog pododbora „Festival festivala“, da je bezuspješno pokušavao da prijavi nemili incident na tom festivalu...Milošević je juče izjavio, što je prenio i portal "Nezavisnih",  da...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.