HULIGANSKI-PIR-Bombardovali-teren-topovskim-udarima-dvojica-igraca-izgubila-svest

Izvor: medio.rs, 01.Nov.2014, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HULIGANSKI-PIR-Bombardovali-teren-topovskim-udarima-dvojica-igraca-izgubila-svest

Fudbaleri Steaue ubedljivo su savladali ekipu Dinama sa 3:0, ali su gradski derbi obeležili veliki incidenti i prekidi zbog divljanja huligana

BUKUŠEŠT – Fudbaleri Steaue ubedljivo su savladali ekipu Dinama sa 3:0, ali su gradski derbi obeležili veliki incidenti.

Utakmica je u nekoliko navrata prekidana, pojedini igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << su povređeni, a navijači su još jednom divljali na tribinama.

Zbog nemilih scena fudbal je ostao u drugom planu, baš kao i ubedljiv trijumf Steaueu prvenstvu Rumunije.

Navijači su palili baklje, bacali su topovske udare, a najgore je prošao golman domaćih Arlauskas koji je od siline udara izgubio svest. Podjednako loše proveo se i fudbaler gostiju Barbojanu.

Uprkos divljanju navijača utakmica je na kraju ipak završena.

Steaua je zahvaljujući pobedi u gradskom derbiju ostala lider šampionata i sada ima 31 bod, pet više od drugoplasiranog Kluža koji ima meč manje.

Dinamo je posle nepotpunog 13. kola peti na tabeli sa 22 boda.




Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Navijači divljali u Bukureštu (VIDEO)

Izvor: Press, 01.Nov.2014

Sve češće na fudbalskim terenima možemo da vidimo skandalozno ponašanje navijača, ovoga puta u ulozi huligana našle su se pristalice Steue i Dinama . U derbiju rumunskog šampionata fudbaleri Steaue ubedljivo su pobedili...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.