Gagijeva bivša se oglasila prvi put nakon porodičnog nasilja

Izvor: Svet, 29.Jun.2016, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gagijeva bivša se oglasila prvi put nakon porodičnog nasilja

Veliku prašinu podigla je vest da je bivši farmer Gagi Đogani fizički napao svoju nevenčanu suprugu Milenu Mikić.
Ona je nakon toga napustila njihov zajednički stan pokupivši većinu stvari, a Milenu je podržala većina starih farmera, dok su nasilno ponašanje densera osudili.
Milena se prvi put nakon ovog incidenta pojavila u studiju Televizije Pink, gde je otvoreno progovorila o svom bivšem dečku.
“Nemamo kontakt Gagi i ja! Ne razmišljam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << o njemu. Nisam se začudila kada je napao Sašku, dobro da je nije iseckao! Nije mi delovao agresivan ranije”, priča Milena i osvrće se na novinske natpise u vezi sa njenom životnom dramom.
“Nisam bila u Beogradu kada je neko dostavio portalima tu priču! Meni nije bilo u interesu da to saznaju novinari. Prava istina je da sam ga ja molila da ide na Farmu da se sredi i dovede u red, da mu dam poslednju šansu”, u dahu priča Mikićeva.
Kao i svi, i ona ima svog favorita, a to je pobednica Farme 5.
“Jelena Golubović će pobediti jer je najbolja”, istakla je Milena, dodavši da je večeras u studio došla kako bi podržala sve finaliste.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Gagijeva bivša se oglasila prvi put nakon porodičnog nasilja

Izvor: Scandal.rs, 29.Jun.2016

Veliku prašinu podigla je vest da je bivši farmer Gagi Đogani fizički napao svoju nevenčanu suprugu Milenu Mikić...Ona je nakon toga napustila njihov zajednički stan pokupivši većinu stvari, a Milenu je podržala većina starih farmera, dok su nasilno ponašanje densera osudili...Milena se prvi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.