Frizerka biber-sprejom isprskala nezadovoljnu mušteriju

Izvor: Radio 021, 26.Okt.2016, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frizerka biber-sprejom isprskala nezadovoljnu mušteriju

Frizerka iz Nju Džerzija isprskala je biber-sprejom mušteriju koja je bila nezadovoljna šišanjem, saopštili su danas lokalni zvaničnici.

Marijam Simpson (35) je reklamirala svoje frizerske usluge na internetu, a incident se dogodio 13. oktobra u stanu jedne mušterije, navela je policija u gradu Blomfild.

Kako se navodi, dve žene su počele da se raspravljaju, posle čega je frizerka isprskala mušteriju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << biber-sprejom po licu i pobegla iz stana.

Mušterija je lakše povređena.

Policija je uhapsila Simsonovu i protiv nje je podignuta optužnica zbog nasilničkog ponašanja.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

NEDOZVOLJENA KRITIKA Frizerka isprskala biber-sprejom nezadovoljnu mušteriju

Izvor: Blic, 27.Okt.2016, 00:34

Frizerka iz Nju Džerzija isprskala je biber-sprejom mušteriju koja je bila nezadovoljna šišanjem, saopštili su lokalni zvaničnici...Authorities say a New Jersey hairstylist used pepper spray on a client who was unhappy with her haircut https://t.co/RkGn1z03X4 pic.twitter.com/BYenEkFfOW..Marijam...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.