Izvor: HotSport.rs, 26.Maj.2017, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EPILOG INCIDENTA U PODGORICI: Budućnost kažnjena, ali pitanje šampiona i dalje zavisi od njih

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore ipak je odlučila da ne oduzme bodove „plavima“, već ih samo suspenzijom stadiona i zabranom gostovanja.

Nakon što su navijači Budućnosti, popularni Varvari, izazvali prekid na utakmici sa Mladošću činilo se da bi ovaj incident mogao da košta njihov klub titule. 
BURAN FINIŠ ŠAPIONATA U CRNOJ GORI: Budućnost zbog navijača gubi titulu za ‘zelenim >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << stolom’!
Spekulisalo se da će pored registrovanja utakmice službenim rezultatom u korist Mladosti, Budućnost mogla biti kažnjena i sa oduzimanjem određenog broja bodova, no to ipak nije bio slučaj.
Disciplinska komisija FSCG, zanila je podgorički klub suspenzijom stadiona u narednih šest utakmica, kao i zabranom gostovanja njihovih navijača na takođe šest mečeva.
Ovo praktično znači da će Budućnost u poslednjem kolu ipak sama odlučivati o svojoj sudbini, jer uprkos tome što ima isti broj bodova kao Zeta i Mladost (54)  ima bolji skor u duelima sa direktnim rivalima za titulu.
Pogoričani bi tako pobedom u poslednjem kolu nad poslednjeplasiranim Jedinstvom ipak došli do titule šampiona Crne Gore.
The post EPILOG INCIDENTA U PODGORICI: Budućnost kažnjena, ali pitanje šampiona i dalje zavisi od njih appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.