BRUTALAN SNIMAK Pedofil zavodio devojčicu, a onda su njeni drugovi preuzeli stvar u svoje ruke

Izvor: Blic, 30.Jul.2016, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALAN SNIMAK Pedofil zavodio devojčicu, a onda su njeni drugovi preuzeli stvar u svoje ruke

Troje tinejdžera uhapšeno je u Rusiji nakon što je na internetu osvanuo skandalozan snimak na kome se vidi kako maloletnici šutiraju i biju krvavog muškraca koji leži na zemlji. Ruska policija potvrdila je incident, a kao motiv navodi se to što je muškarac (47) sa snimka pokušao da navede na seks njihovu drugaricu (13).

Devojčica koju je pedofil pokušao preko društvenih mreža da ubedi da spava sa njim snimila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je tuču i objavila na internetu.

Nakon lascivnog dopisivanja, devojčica je ispričala prijateljima šta se dogodilo. Zakazala je sastanak sa njim, ali nije došla sama kako je bilo dogovoreno, već je sa sobom povela drugove koji su muškarca sa snimka krvnički pretukli.

Na snimku prebijanja jasno se čuju smeh i najvijanje okupljenih dok pedofil leži kravav na zemlji i moli za milost. Na snimku se vidi i trenuta kada je grupa otišla.

Veruje se da je čovek preživeo ovaj napad, ali da se sutradan, 26. jula, grupa tinejdžera od 16 i 17 godina naoružana pištoljem i nožem vratila da ga ubije. Pedofil je ubijen ubodima nožem, potvrdila je policija.

Nakon njegove smrti otkriveno je da je pedofil na svom sajtu objavljivao pornografske snimke i da su na nekima od njih bile i maloletne devojke. Spisak njegovih prijatelja na društvenim mrežama takođe je pokazao da je među njima bilo i tinejdžerki.

PROFIL SRPSKOG INTERNET PEDOFILA Samac, živi sa mamom i devojčice mami preko Fejsbuka

Taj muškarac čije ime nije objavljeno, pozivao je devojke u svoj dom i nudio im alkohol i poklone. I komšije pedofila potvrdile su da su ga često posećivale sasvim mlade devojke. Istraga je pokazala da je u prošlosti osuđivan za provale.

Troje tinejdžera uhapšeno je zbog nanošenja teških povreda sa smrtnim ishodom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VIDEO: Dečaci pretukli pedofila koji je hteo da zavede njihovu drugaricu

Izvor: Radio 021, 30.Jul.2016

Troje tinejdžera uhapšeno je u Rusiji nakon što je na internetu osvanuo snimak na kome se vidi kako maloletnici šutiraju i biju krvavog muškraca koji leži na zemlji...Ruska policija potvrdila je incident, a kao motiv navodi se to što je muškarac (47) sa snimka pokušao da navede na seks njihovu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.