Stigao trejler za Ghost Recon Wildlands

Izvor: Mondo, 27.Maj.2016, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao trejler za Ghost Recon Wildlands

Ubisoft želi da nas podseti da ova igra još uvek postoji.

Gotovo da nismo ništa videli ni čuli o novoj Tom Clancy’s Ghost Recon igri više od pola godine, pa je Ubisoft odlučio da nas podseti da, naravno, i dalje rade na ovoj igri kroz novi trejler.

Za razliku od dosadašnjih Ghost Recon igara, Wildlands je pucačina iz trećeg lica smeštena o veliki otvoreni svet (ovo drugo je posebna Ubisoftova specijalnost u poslednje vreme). Tim specijalaca iz naslova se ovoga >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << puta infiltrira iza neprijateljskih linija u Boliviji kako bi zaustavili korumpiranu vladu i Santa Blanca narko kartel. Kako navode iz studija, svet igre će reagovati na igračeve akcije, a fokus je dosta i na autentičnosti kako bi se ”duhovi” prikazali kao pravi tim za specijalne operacije spreman na preživljavanje u negostoljubivoj sredini.

Igra najverovatnije izlazi ove godine, a Ubisoft je odlučio da više o njoj otkrije na E3 sajmu kroz dve nedelje.

Osim ovde, o igrama čitajte na gejmerskom sajtu PLAY.co.rs i partite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.



Izvor: Ubisoft US

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.