Nova WoW ekspanzija!

Izvor: Mondo, 30.Jul.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova WoW ekspanzija!

Sledeće nedelje će biti otkriven novi nastavak najpopularnije MMORPG igre!

Foto: battle.net

Blizzard je objavio da će 6. avgusta uživo predstaviti "novo poglavlje WoW sage". Specijalno otkrivanje biće na događaju "GamesCom", najvećem sajmu igrica i proizvoda za gejmere na svetu, koji se svake godine održava u nemačkom gradu Kelnu.

"Pridružite nam se u četvrtak, 6. avgusta na specijalnom događaju koji će biti uživo strimovan širom sveta! Otkrićemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vam novo poglavlje WoW sage, a 9. avgusta ćete moći da pratite uživo čet sa ljudima koji prave WoW, koji će vam otkriti više o tome šta nas sve čeka", navodi Blizzard.

Iako u daljem tekstu nisu "zucnuli" o tome šta će otkriti, na sajtu Battle.net navodi se da je u pitanju nova ekspanzija globalno popularne MMORPG igre.

Strim će moći uživo da se prati na Blizzard stranici, u devet sati ujutru po pacifičkom, odnosno u 18 časova po našem vremenu.

Masivno popularna igra će u novembru proslaviti 11. rođendan, a od lansiranja prvog dela "World of Warcraft" (2004), objavljene su ekspanzije "The burning crusade" (2007), "Wrath of the Lich king" (2008), "Cataclysm" (2010), "Mists of Pandaria" (2012) i "Warlords of Draenor" (2014).

WoW je igra koja drži Ginisov rekord za igru sa najviše pretplatnika, pošto se, prema podacima iz maja ove godine, na nju pretplatilo više od 7,1 miliona ljudi.

Čekamo vaše mišljenje o novoj WoW ekspanziji, ali i svim drugim temama vezanim za igrice, telefone, kompjutere i Internet, u komentarima ili na našim društvenim mrežama - Facebooku, Twitteru i Instagramu!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.