Moćni 4K nVidia desktop u laptop telu računara

Izvor: Mondo, 23.Okt.2016, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moćni 4K nVidia desktop u laptop telu računara

Dosad je uvek važilo pravilo da ukoliko želite igračku mašinu uzimate desktop, ali sad to više zaista nije pravilo...

Razer je predstavio njihov novi model 17.3 inča laptop računara namenjenog igranju, koji ima bukvalno iste komponente kao i desktop gejming sistemi vrhunskih performansi počev od procesora, preko grafičke, pa sve do mehaničke tastature.

Razer Blade Pro je opremljen i7-6700HQ procesorom, koji radi na taktu do 3.5 GHz i pravom desktop nVidia >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << GeForce GTX 1080 grafičkom karticom sa 8 GB GDDR5X memorije, dakle potpuno istom kao što se nalazi i u desktop računarima. Tu je i standardno 32 GB DDR4 memorije, dok se veličina SSD diska može birati, a u svakom slučaju se radi o dva m.2 uređaja koji su vezani u RAID 0, pa se može uzeti opcija od 2 x 256 GB, 2 x 512 GB ili čitavih 2 x 1 TB!

Testirali smo najmoćniju grafičku kartu (VIDEO)

Testirali smo i TITAN X!

Što se Razer gaming opcija tiče, tu je mehanička tastatura sa plitkim tasterima, koja podržava i Razer Synapse i ima anti-ghosting funkciju na svim tasterima, kao i Killer mrežni adapteri i u vidu Wi-Fi i u vidu gigabitnog LAN porta. Ne treba zaboraviti ni 17.3 inča, naravno, ekran rezolucije 3.840 × 2160 (4K) koji podržava i G-Sync.

Nekako je do sada uvek važilo pravilo da ukoliko želite igračku mašinu uzimate desktop, ali sad to više zaista nije pravilo. Računar sa svojih 3.54 kilograma čak nije ni preterano težak, a impresivno je i to da je na najdebljem delu samo 22.5 milimetra visok, pa su dimenzije su solidno kompaktne!

ONA je najbolji test za svaki gejming PC ;)

Nažalost, sve te novotarije moraju i da se plate, pa je preporučena cena u Evropi za ovu zver od 4.200 evra za osnivni model, pa naviše, u zavisnosti od kapaciteta SSD diskova.

Ne zaboravite da posetite KlanRUR sajt i forum, gde ćete čitati o svim gejmerskim temama! Pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.



Izvor: GameSpot.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Razer Blade Pro " desktop gejming sistem u laptop pakovanju

Izvor: B92, 24.Okt.2016, 14:55

Razer je danas objavio njihov novi model 17.3″ laptop računara namenjenog igranju koji ima bukvalno sve iste komponente kao i desktop gejming sistemi vrhunskih performansi počev od procesora, preko grafičke pa sve do mehaničke tastature...Razer Blade Pro je opremljen i7-6700HQ procesorom koji radi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.