Glasajte za Golden Joystick nagrade

Izvor: Mondo, 24.Sep.2016, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glasajte za Golden Joystick nagrade

Kao što je tradicija svake godine u ovo vreme, počelo je glasanje za Golden Joystick nagrade za najbolje video igre.

34. po redu manifestacija će ponovo birati najbolje video igre u velikom broju kategorija, a ove godine svaki glasač će dobiti kupon sa kojim će moći da preuzme takozvani ”golden bundle” paket igara po ceni od 120 dinara (1 evro). Paket obezbeđuje prodavnica Green Man Gaming i u pitanju su Steam ključevi za Spec Ops: The Line, Sid Meier’s Pirates! i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jednu misterioznu igru koja će svakome biti drugačija.

Ono što je potrebno da uradite je da posetite sajt Golden Joystick nagrada i glasate u svakoj katergoriji i na kraju registrujete svoje glasove. U oktobru će vam sajt poslati e-mail sa uputstvima kako da preuzmete pomenute igre, a takođe će vam sajt Green Man Gaming dati 1 evro kredita za dalje kupovine čim prvi put pokrenete Spec Ops: The Line.

Osim ovde, o igrama čitajte na gejmerskom sajtu PLAY.co.rs i partite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.