Dota 2 iznenađenje: Dark Rift + novi heroj (VIDEO)

Izvor: Mondo, 24.Avg.2016, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dota 2 iznenađenje: Dark Rift + novi heroj (VIDEO)

Underlord je klasifikovan kao heroj podrške, koji u svom arsenalu ima kontrolu, auru, AOE i timsku mobilnost.

Foto: Promo/Valve/Dota 2

Kao što je i najavio na The International 2016, Valve je objavio dodatak za Dota 2, pod imenom Dark Rift. U ovom dodatku je i poslednji preostali heroj iz stare Dota igre – Underlord.

KINEZI rasformirali Dota 2 konkurenciju - najbolji!

Underlord je po Valveu klasifikovan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kao heroj podrške, koji u svom arsenalu ima kontrolu, auru, AOE i timsku mobilnost. Dok je Firestorm jednostavna i efektivna AOE magija, ostale veštine iz njegovog seta su jako zanimljive. Pit of Malace funkcioniše kao obrnuti Kinetic Field od Disruptor heroja. Svaki protivnik koji uđe u ovo polje je zaustavljen i sprečen da koristi bilo koje mobility veštine (Blink).

Underlordova Athropy Aura, čini protivničke heroje u njegovom okruženju slabijim, čak do 50 odsto redukcije base damage na maksimalnom nivou iste. Dodatno, ako protivnički heroj pod uticajem ove aure bude eliminisan, Underlord dobija bonus damage na određeno vreme.

Underlordova ultimate magija funkcioniše kao masovni AOE teleport. Underlord može teleportovati sebe i heroje u okolini, na bilo koje mesto na mapi gde ima prijateljskih jedinica ili heroja.

Kako se meta sa novim herojem bude razvijala, videćemo da li će Underlord zauzeti poziciju podrške ili lutajućeg offlaner heroja.

Osim ovde, o igrama čitajte na gejmerskom sajtu PLAY.co.rs i partite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.



Izvor: Valve/Dota 2.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.