Izvor: Kurir, 04.Mar.2015, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žrtvi monstruma pozlilo u sudnici

Nije mi dobro, počela sam da drhtim kada sam ga videla, požalila se Kristina Kovačević, koju je straža na trenutak izvela iz sudnice

BEOGRAD - Kristini Kovačević, koju je Darko Kostić (39) silovao tri meseca nakon što je silovao i ubio Ivanu Podraščić (14), pozlilo je juče u Palati pravde kada su zatvorski stražari sproveli osumnjičenog.

- Nije mi dobro, počela sam da drhtim kada sam ga videla - požalila se Kristina Kovačević, koju je straža na trenutak >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izvela iz sudnice.

Tokom pripremnog ročišta, koje je juče održano u Višem sudu u Beogradu, kako Kurir nezvanično saznaje, Kostić je izjavio da nije silovao i zatim ubio Ivanu Podraščić.

Prema navodima optužnice, on je 31. jula u kući na Petlovom brdu najpre obljubio Ivanu Podraščić, a zatim, posle svađe, uzeo motiku i udario je više puta u potiljak. Devojčica, koja se do ubistva vodila kao nestala, ubrzo je preminula. Njeni roditelji juče su prisustvovali suđenju.

(J. S.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Zakazan glavni pretres za ubistvo Ivane Podraščić

Izvor: Večernje novosti, 04.Mar.2015

U PROCESU protiv Darka Kostića (39), koji je optužen za silovanje i svirepo ubistvo motikom četrnaestogodišnje Ivane Podraščić iz Batajnice, krajem jula prošle godine, u utorak je održano pripremno ročište u Višem sudu u Beogradu. Kostić, koji je doveden iz pritvora, tereti se i za silovanje...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.