Zaplenjena droga u Sremu, osmoro uhašeno

Izvor: Studio B, 21.Avg.2014, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjena droga u Sremu, osmoro uhašeno

U Sremu je sprovodena policijska akcija u kojoj je uhapšeno osam osoba, nađeno više od pet kilograma narkotika, jedna laboratorija za uzgajanje marihuane, a oduzeta je i veća suma novca, saopštio je MUP.

Kako je navedeno u saopštenju, policija je pretresla 101 lokaciju i oduzela 5.281 grama različtih vrsta narkotika, od čega najviše marihuane.

Nađeno je 39 stabljika i 100 semenki kanabisa, 119 tableta, sedam flašica metadona, dok je u Šidu otkrivena laboratorija za gajenje marihuane u veštačkim uslovima

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Uzgajali marihuanu u Sremu: Policija zaplenila pet kilograma droge

Izvor: Svet, 21.Avg.2014

Na području Srema sprovedena je policijska akcija u kojoj je uhapšeno osam osoba, nađeno više od pet kilograma narkotika, jedna laboratorija za uzgajanje marihuane u veštačkim uslovima, a oduzeta je i veća suma novca, saopštio je danas MUP.. Kako je navedeno u saopštenju, policija je pretresla...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.