ŽELEZNIČARI IZ VAGONA KRALI TEHNIKU I HRANU

Izvor: Kurir, 17.Nov.2011, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELEZNIČARI IZ VAGONA KRALI TEHNIKU I HRANU

NOVI SAD- Novosadska policija uhapsila je dvojicu radnika javnog preduzeća Železnice Srbije zbog sumnje da su na novosadskoj Ranžirnoj stanici iz teretnih vagona krali elektrotehničku i prehrambenu robu, saopštila je policija.

Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da su uhapšeni robu preprodavali u Novom Sadu i Kisaču. Obojici radnika, čija imena nisu navedena, policija je odredila zadržavanje, a krivična prijava protiv njih biće podneta u redovnom postupku.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni radnici Železnica Srbije

Izvor: B92, 17.Nov.2011

Novi Sad -- Novosadska policija uhapsila je dvojicu radnika Železnica Srbije zbog sumnje da su na novosadskoj Ranžirnoj stanici krali elektrotehničku i prehrambenu robu...Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da su uhapšeni robu preprodavali u Novom Sadu i Kisaču...Obojici radnika, čija imena...

Nastavak na B92...

Uhapšeni radnici Željeznica Srbije zbog krađe

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Nov.2011

NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila je dvojicu radnika javnog preduzeća Željeznice Srbije zbog sumnje da su na novosadskoj Ranžirnoj stanici iz teretnih vagona krali elektrotehničku i prehrambenu robu, saopštila je danas policija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

PRIVEDENI ZBOG 40 GRAMA HEROINA

Izvor: Kurir, 17.Nov.2011

VRANJE- Vranjska policija saopštila je da je uhapsila pet osoba, kod kojih je pronađeno 40 grama supstance za koju se sumnja da je heroin...U saopštenju se navodi da su istražnom sudiji privedeni V.A, B.A, P.S, Ž.C. i D. J, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.