ZBOG UBISTVA NAVIJAČA ZVEZDE: Nova hapšenja turske policije!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Nov.2014, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG UBISTVA NAVIJAČA ZVEZDE: Nova hapšenja turske policije!

Policija turske je formirala poseban istražni tim za istragu ubistva Marka Ivkovića. Tim je identifikovao oko 300 navijača Galatasaraja koji su se, u trenutku ubistva, nalazili na mestu događaja

Turska policija privela je još dva turska državljana na ispitivanje povodom ubistva navijača Crvene Zvezde Marka Ivkovića, prenose lokalni mediji.

Posle pregleda “stotina sati” snimaka sigurnosnih kamera policija je u poslednjih 48 sati privela sedmoricu navijača Galatasaraja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << a jedan od uhapšenih slovi za glavnog osumnjičenog za smrt navijača Crvene zvezde.

Hapšenja su počela u utorak kada je turska policija formirala poseban istražni tim za istragu ubistva Marka Ivkovića. Tim je identifikovao oko 300 navijača Galatasaraja koji su se, u trenutku ubistva, nalazili na mestu događaja.

Printskrin: Youtube/Cihan Haber Ajansı

Istragom je policija došla do dokaza, uključujući i noževe, koji su odmah prosleđeni u laboratoriju kriminalističke policije. Turska policija upozorava da broj pritvorenih nije konačan. Ubicu Marka Ivkovića odali su oni koji su ranije već bili privedeni u policiju.

Privedeni navijači  Galatasaraja imaju poduže dosijee, a odluka o podizanju optužnice očekuje se u petak.

Navijač Crvene zvezde Marko Ivković (25) ubijen je prošlog petka pred početak evroligaškog duela s Galatasarajem u Istanbulu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.