ZA: Šleper sleteo sa nadvožnjaka

Izvor: B92, 28.Mar.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA: Šleper sleteo sa nadvožnjaka

Vozač kamiona je povređen u saobraćajnoj nesreći, kada je šleper kojim je upravljao, sleteo sa nadvožnjaka u blizini zaječarskog Zdravstvenog centra.

Nakon ukazane prve pomoći, vozač je kolima hitne pomoći prebačen na Odeljenje zaječarske hirurgije, javili su lokalni mediji.

Prema rečima lekara sa Odeljenja hirurgije, stanje povređenog je za sada stabilno, a težina povreda se još uvek ispituje.

Do nesreće je došlo kada je kamion krećući se iz pravca Knjaževca, umesto da skrene desno, nastavio pravo, probio zaštitnu ogradu i sleteo sa nadvožnjaka.

Istraga o uzroku nesreće je u toku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaječar: Šleper sleteo sa nadvožnjaka

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Mar.2015

Vozač kamiona je povređen danas u saobraćajnoj nesreći, kada je šleper kojim je upravljao, sleteo sa nadvožnjaka u blizini zaječarskog Zdravstvenog centra...Nakon ukazane prve pomoći, vozač je kolima hitne pomoći prebačen na Odeljenje zaječarske hirurgije, javili su lokalni mediji...Prema...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

U Zaječaru šleper sletio s nadvožnjaka

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Mar.2015

ZAJEČAER - Vozač kamiona je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći, kada je šleper kojim je upravljao, sletio s nadvožnjaka u blizini zaječarskog Zdravstvenog centra...Nakon ukazane prve pomoći, vozač je kolima Hitne pomoći prebačen na Odjeljenje zaječarske hirurgije, javili su lokalni mediji...Prema...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.