Vuk povredio devojčicu u Zoo vrtu u Beogradu

Izvor: Politika, 20.Apr.2014, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk povredio devojčicu u Zoo vrtu u Beogradu

Dvogodišnja devojčica K. V. povređena je u beogradskom Zoološkom vrtu oko 18.20 kada je na nju nasrnuo vuk koji se iznenada otrgao s povoca. Vuk je devojčici skočio na leđa. Dvogodišnje dete je kolima Hitne pomoći prevezeno na Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj.

– Devojčica je primljena u ambulantu i nalazi se u stabilnom stanju. Na prvi pogled deluje da dete ima samo lakše povrede, ogrebotine u slabinskom delu leđa, ali je još na ispitivanju. Najverovatnije će, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << radi predostrožnosti, biti zadržana u bolnici – rekao je prof. dr Zoran Radojičić, direktor Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj.

Do incidenta je, kako nezvanično saznajemo, došlo kada se vuk iznenada otrgao s povoca na kom ga je vodila volonterka i skočio na devojčicu.

Posle incidenta vuk je vraćen u kavez. Povodom ove nezgode intervenisala je i policija.

B. V.

objavljeno: 20.04.2014.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.