Vođa pljačke veka provocirao sudiju

Izvor: Blic, 31.Jan.2015, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vođa pljačke veka provocirao sudiju

Hoćete da me osudite za pljačku jer znate da morate da me oslobodite za ubistvo Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića, rekao je juče Miloš Delibašić (30).

Napad: Iz zlatare odnet nakit vredan tri miliona evra

Na sednici veća beogradskog Apelacionog suda održanoj po žalbama tužilaštva na oslobađajuću presudu Delibašiću za pljačku zlatare „Izrael dajmond centar” u sudnici Okružnog zatvora je svedočio Miloš Vojinović.

- Delibašić je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << organizator pljačke. Pristao sam da svedoči tek sada jer je moja porodica dobila policijsku zaštitu. Nisam poslednji put mogao da kažem ono što znam jer moja porodica nije imala zaštitu. U toku suđenja svi smo pričali ono što je Delibašić rekao. Zvao je moju ženu devet puta iz zatvora Spuž i pretio joj - izjavio je Vojinović.

Na njegovo svedočenje reagovao je Delibašić tvrdeći da je u pitanju “lažov”. Ali, sud je odbio da ga suoči sa svedokom.

Delibašić je okrivljen i da je 30. aprila 2013. u Beogradu ubio Bojovića, brata Luke Bojovića, vođe zemunskog klana. Okrivljen je i da je učestvovao u ubistvu Vidakovića, 2. jula 2014. u Budvi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.