Viši sud odlučuje o žalbi Kristijana Golubovića

Izvor: Blic, 12.Feb.2016, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viši sud odlučuje o žalbi Kristijana Golubovića

U Viši sud u Beogradu stigla je žalba Kristijana Golubovića zbog odbijanja njegove molbe za odlaganje izvršenja zatvorske kazne od osam godina, a on ostaje na slobodi do donošenja odluke o žalbi koja će biti pravosnažna.

Portparol suda Tanja Koljenšić rekla je Tanjugu da je sudu juče dostavljena Golubovića žalba izjavljena protiv odluke Prvog osnovnog suda u Beogradu kojom je odbijena njegova molba za odlaganje izvršenja kazne zatvora.

Žalba odlaže izvršenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << resenja, tako da će Golubović ostati na slobodi do donošenja pravosnažne odluke koju treba da donese predsednik Višeg suda u Beogradu.

Prvi osnovni sud u Beogradu je 2. februara odbio molbu Golubovića da mu se po četvrti put odloži izvršenja zatvorske kazne od osam godina, a ranije tog dana je pušten iz pritvora u kojem je bio 15 dana zbog pretnji učesnici rijalitija "Farma 5" Tamari Djurić.

Prethodno mu je tri puta mu je prihvatana molba za odlaganje služenja te kazne, u dva navrata zbog rođenja deteta, a treći put zbog učešća u Farmi".

Novo odlaganje je tražio zbog "zdravstvenih razloga".

Golubovića čeka da izrdži u zatvoru još četiri godine i četiri meseca, pošto je ostatak kazne od osam godina proveo u pritvoru.

Na tu kaznu osuđen je zbog preprodaje heroina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Viši sud odlučuje o Kristijanovoj sudbini

Izvor: Mondo, 12.Feb.2016

U Viši sud u Beogradu stigla je žalba Kristijana Golubovića zbog odbijanja njegove molbe za odlaganje izvršenja zatvorske kazne od osam godina, a on ostaje na slobodi do donošenja odluke o žalbi koja će biti pravosnažna...Portparol suda Tanja Koljenšić rekla je Tanjugu da je sudu juče dostavljena...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.